Solceller​

Ønsker du at gøre en positiv forskel for miljøet samtidig med at du sparer på din elregning? Vi tilbyder skræddersyede solcelleløsninger, der passer til dit behov.

Professionel rådgivning: Vores VE-godkendte installatør står klar til at guide dig gennem processen med valg af det rette solcelleanlæg til dit hjem eller din virksomhed. Vi tager hensyn til din boligs specifikke behov og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din livsstil og budget.

Fuld service: Fra første konsultation til installation og vedligeholdelse af dit solcelleanlæg, er vi med dig hele vejen. Vi sørger for en problemfri og professionel oplevelse, så du kan nyde fordelene ved solenergi uden besvær.

VE-godkendte løsninger: Hos El-Andersen er vi stolte over at være VE-godkendte inden for solceller. Dette betyder, at vores løsninger opfylder de højeste standarder for kvalitet, effektivitet og bæredygtighed, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed for en pålidelig investering i grøn energi.

Fleksible løsninger: Uanset om du ønsker et solcelleanlæg til din private bolig eller din virksomhed, kan vi skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke krav og ønsker. Vi tilbyder anlæg i alle størrelser, både med og uden batterilagring, så du kan maksimere din energiudnyttelse.

Kontakt os i dag via mail på: eh@elandersen.dk eller på telefon 28 14 82 96, for en uforpligtende samtale, og lad os sammen skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid!

ve_logo_solceller_stor-630x640

El til din virksomhed

Vi kan sørger for alt slags el til din virksomhed, stort som småt. Ingen opgaver er for store til os.​

Tæt kundekontakt

En af vores styrker er en sikker, personlig og tæt kundekontakt samt udarbejdelse af præcise tilbud.

Brede kompetencer

Vi kan udfører alle former for elektrisk installation, projektering, rådgivning og meget andet.

Lad hellere en autoriseret elektriker klare opgaven​​​​​​​​

​Vi er medlem af Tekniq Garantiordning

Det betyder, at du får tryghed og sikkerhed med i det arbejde, vi udfører for dig. Garantiordningen skal nemlig sikre privat forbrugeren, der får medhold i en sag ved ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt. Denne ordning gælder kun for medlemmer af TEKNIQs Garantiordning – som vi er.

Se vores referencer her​

Kontakt os i dag

Vi sigter efter at besvarer henvendelser inden for 24 timer, skal du bruge hurtigere hjælp eller svar, så kontakt os på telefon.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Vi sidder klar på telefon: ​66 13 56 46 eller e-mail: mads@elandersen.dk

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular.

Om firmaet

El Andersen udfører alle former for elektrisk installation, projektering og rådgivning indenfor nybyggeri, om- og tilbygning samt renoveringsopgaver i bolig, kontor og industri.

Kontakt os

​El Andersen A/S

Havnegade 11, 5000 Odense C

CVR: 13226504

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: mads@elandersen.dk

Har du nogle spørgsmål?

Ring til os i dag.